KIRIKKALE
25°

Neşet Abalıoğlu, hayatını kaybetti

Bozlak kültürünün temsilcileri arasında yer alan, Kırıkkale’nin yakından tanıdığı ve çok sevdiği ses sanatçısı Neşet Abalıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölümüyle sevenlerini derinden üzen Abalıoğlu, sanat camiasını da yasa boğdu.


BOZLAK KÜLTÜRÜNÜN TEMSİLCİSİYDİ 
Türkiye genelinde tanınan Kırıkkaleli ses sanatçısı Neşet Abalıoğlu, hayatını kaybetti. 51 yaşında hayata gözlerini yuman Abalıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ölümüyle birlikte hem Kırıkkale halkını hem de sevenlerini derinden üzen Abalıoğlu, kılınacak olan cenaze namazı sonrası sevenlerinin duaları eşliğinde toprağa verilecek. 


NUR CAMİİNDEN KALDIRILACAK 
Abalıoğlu, uzun yıllardır bozlak kültürünün yaşatılması amacıyla önemli başarılara imza atmıştı. Abalıoğlu’nun cenazesi 29 Haziren Perşembe günü namazına müteakip Nur Camiinden kaldırılacak. Abalıoğlu, 1972 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Kale İlköğretim Okulunda tamamladı. Ağabeyi Kamil Abalıoğlu çok sevilen bir halk müziği sanatçısı ve yapımcısıydı. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kanadı kesilen akbaba rehabilitasyon merkezine gönderilecek 

İlginizi Çekebilir

Çetinkaya ailesinin mutlu günü 

İlginizi Çekebilir

Bu nine Cumhuriyet ile aynı yaşta

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10058

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171